Wat bieden wij? - LSBO-Hollands Kroon

Hollands Kroon
Ga naar de inhoud

Wat bieden wij?

VOA

Wat kunnen wij voor u betekenen?
Dat hangt natuurlijk af van de vraag. Wij kunnen goed luisteren en samen met u bekijken welke zaken er precies spelen en waar oplossingen gevonden kunnen worden.
Soms is een vraag van u te beantwoorden door uit te leggen welke wetten en regels er zijn en hoe u daar eventueel gebruik van kunt maken. Wij zijn redelijk goed op de hoogte op dit gebied.
Ook zullen wij samen met u bekijken wat er voor u mogelijk is, rekening houdend met uw eventuele handicaps. Tenslotte kunnen wij u helpen een keuze te maken als er verschillende mogelijkheden bestaan. Maar altijd geldt de regel: wij maken nooit voor u de keuze. Het is uw leven, dus maakt u de keuzes.
Wij zijn vrijwilligers. Dat betekent dat het geen probleem is als er meer dan één gesprek nodig is: u maakt dan een vervolgafspraak. Wanneer en hoe laat wij komen spreken wij samen af.
Soms komt er heel vertrouwelijke informatie op tafel. U kunt daarover gerust zijn: wij hebben een absolute geheimhoudingsplicht. Wat er bespoken wordt komt niet naar buiten.
Wij werken niet vanuit het belang van een organisatie, maar vanuit het belang van u.

Wij ondersteunen álle senioren, lid of geen lid van een ouderenbond of Wonen Plus Welzijn.

Ingeschreven bij de KvK 7180 6539
Bankrelatie: NL18 RABO 0330 7971 82
Terug naar de inhoud