Algemeen - LSBO-Hollands Kroon

Ga naar de inhoud

De week van de eenzaamheid

LSBO-Hollands Kroon
6 september 2020
Week tegen Eenzaamheid: 1 t/m 8 oktober 2020
 
 
Kom erbij! In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. Want eenzaamheid aanpakken begint met in contact komen. De Week tegen Eenzaamheid is van 1 t/m 8 oktober.
 
 
Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Zo ontstaat een week vol activiteiten waar mensen elkaar ontmoeten en nieuwe contacten kunnen leggen. Samen maken we van de Week tegen Eenzaamheid 2020 een succes!
 
 

Subsidie
 
De Week tegen Eenzaamheid is hét moment om uw activiteiten op het gebied van eenzaamheid voor het voetlicht te brengen of een speciale actie te houden. Ga voor incidentele subsidiemogelijkheden naar www.hollandskroonseuitdaging.nl.
 
 

Initiatieven
 
De eenzaamheid oplossen kan niemand, maar iemands eenzaamheid doorbreken kunnen we allemaal. Samen zijn we één tegen eenzaamheid. Doe jij mee om deze beweging groter te maken? Op deze website vind je inspirerende initiatieven: www.eentegeneenzaamheid.nl/initiatieven.
 
 
 

Bericht Twitter
 
De Week tegen Eenzaamheid (1 t/m 8 oktober 2020) is hét moment om uw activiteiten op het gebied van eenzaamheid voor het voetlicht te brengen of een speciale actie te houden. Ga voor incidentele subsidiemogelijkheden naar www. hollandskroonseuitdaging.nl.
 
 

Bericht Facebook
 
Kom erbij! In de Week tegen Eenzaamheid staat ontmoeting en verbinding centraal. Want eenzaamheid aanpakken begint met in actie komen. De Week tegen Eenzaamheid is van 1 t/m 8 oktober. Iedereen kan deelnemen aan de Week tegen Eenzaamheid door het bezoeken of organiseren van een activiteit. Ga voor incidentele subsidiemogelijkheden naar www.hollandskroonseuitdaging.nl.Bankrelatie: NL18 RABO 0330 7971 82

Ingeschreven bij de KvK : 7180 6539
Terug naar de inhoud